ЛАЛОВ ЕГРЕК, ЛОЗЕНЕЦ

Обща информация: Хотел Лалов Егрек 3* представлява луксозен комплекс с частни фамилни къщи и апартаменти и комфортен хотел със стаи с изглед към морето.

Разположение: Хотел Лалов Егрек е разположен на самия морски бряг до малък екзотичен плаж, на 1,5 км южно от село Лозенец и на 3,5 км северно от град Царево.

Настаняване: Хотел Лалов Егрек разполага с 11 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 3 единични стаи и 1 студио.
Всички стаи са с изглед към морето и разполагат с климатична инсталация, интернет, телевизор с кабелна телевизия, директен телефон, минибар, сейф, пожароизвестителна система, санитарен възел с душкабина и сешоар, самостоятелна тераса
Всяко студио и апартамент са оборудвани със собствена кухня и кухненски уреди, санитарен възел с душкабина, интернет, телевизор с кабелна телевизия, пожароизвестителна инсталация.

Ресторанти и барове: Хотела разполага с дизайнерски ресторант Палуба.

Други услуги: На територията на клубно селище Лалов Егрек се намира и най-модерната Водолазна школа в Югоизточна Европа Ангел Дайверс. Тя е сертифицирана по стандартите на Международната водолазна асоциация PADI с най-престижната категория 5 звезди.

Хотел Лалов Егрек 3*, Лозенец
Хотел Лалов Егрек 3*, Лозенец
Хотел Лалов Егрек 3*, Лозенец
Хотел Лалов Егрек 3*, Лозенец
Хотел Лалов Егрек 3*, Лозенец
Хотел Лалов Егрек 3*

Цени Хотел Лалов Егрек 3*

Цени Сезон Лято 2023

 

ВАЖНО:
Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в хотела.